17.11.2016

Hravá omáčková neděle s Tomášem – neděle 4.12. 2016

Téma akce: Baví Vás chutné, čerstvé a kvalitní BIO potraviny? Máte rádi kvalitní, lehké a chuťově báječné pokrmy? Pokud ano, tak to vše budete moci zažít na rawfood kurzu s mistrem improvizací Tomášem z pražské RAW vegan BIO restaurace Rawcha, který Vám poví nejen vlastní příběh s rawfood a BIO potravinami, ale také Vás naučí jednoduché a výjimečně chutné kombinace. Povíme si také jednoduché tipy, triky a pravidla, jak používat odšťavňovače, mixéry, sušičky a další pomocníky.
26.10.2016

Recept na čistící ranní šťávu

Podzimní počasí se střídá skutečně neobvykle, a tak je potřeba podpořit zdraví pomocí ne přímo přirozenou činností. Šťávami. Jsou čerstvě lisované šťávy snad nepřirozené? Ano, nenarodili jsme se s odšťavňovačem. To je pravda, ale přesto řadím odšťavňování jako jednu ze skvělých možností v dnešním moderním světě, jak si obnovit, budovat […]